Vedete România

Categoria „valori”/Florin Salam a cântat la o petrecere ținută de Bianca Drăgușanu

Petrecere cu Florin Salam în a doua zi de Crăciun. Bianca Drăgușanu și-a strâns apropiații în casa unei prietene și au dat drumul distracției la acordeon! „Regele” a întreținut atmosfera pentru Roxana Dobre și fosta soție a lui Alex Bodi.

Pe modelul „trei zile și trei nopți” petrece Crăciunul Bianca Drăgușanu. După ce a revenit recent de la munte, acolo unde a petrecut cu noul iubit și prietenii ei, sexoasa blondină s-a întors să dea startul petrecerii în București.


În Capitală, vedeta și-a strâns prietenii la renumita casă „Pavlove House”, unde au făcut o „masă mare” și s-au delectat cu preparate alese. Invitatul special și, totodată, neprevăzut a fost „regele” Florin Salam, care a venit însoțit de „regina” lui Roxana Dobre, arată cancan.ro

Florin Salam, versuri ce dor după despărțirea Biancăi de Bodi

Florin Salam i-a cântat la „corazon” Biancăi Drăgușanu la petrecere. Blondina l-a filmat pe „Regele manelelor” în timp ce interpreta o piesă de dragoste la acordeon, cu versuri de „suferință”, care parcă o duceau cu gândul la trecutul ei tumultuos cu Alex Bodi. Mai cu seamă că Florin Salam îi cânta privind-o de parcă ar ști că blondina are ceva pe suflet.

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: