Cancan

Categoria „valori”/Alex Bodi, ceasuri de peste 2 milioane €

Alex Bodi a reușit să intre în forță în lumea mondenă, mai ales după mega-scandalurile cu Bianca Drăgușanu, o relație care s-a confundat, lejer, cu o veritabilă telenovelă. Musculosul și-a cucerit partenerele cu luxul pe care l-a pus la dispoziție, cu „aura” de băiat rău, dar și prin felul în care și-a etalat obiectele de valoare. Iar ceasurile au fost și sunt o “armă letală”, un hobby pentru care a scos o avere din buzunar.

Cancan.ro prezintă colecția impresionantă pe care Alex Bodi a înșirat-o la mână.

Alex Bodi, un împătimit al vieții de lux, are mașini de sute de mii de euro, colecția ridicându-se la o valoare de aproximativ două milioane. La fel de bine stă fostul Biancăi și la capitolul ceasuri.

De-a lungul timpului, s-a afișat cu o multitudine de ceasuri scumpe, care depășesc o valoare cumulată de 2 milioane de euro.

Cele mai multe dintre ceasurile lui Bodi sunt ediții limitate, cărora le crește valoarea în timp și devin mult mai scumpe pe piața second-hand, față de prețul inițial.

Are Audemars Piguet „bătut” în diamante

AUDEMARS PIGUET este unul dintre cele mai exclusiviste branduri de ceasuri din lume. Compania a fost înființată în 1875 de Jues Louis Audemars și Edward Auguste Piguet, iar sediul AP este în Le Brassus, Elveția. Modelul cel mai cunoscut al manufacturii AP este Royal Oak.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph cu diamante

 Ceasul este făcut din aur alb și sute de diamante. Nu este produs de Audemars Piguet în fabrică: a fost făcut în acest fel pe comandă, iar Alex Bodi îndrăgește acest model. Este un AP Royal Oak normal, care a fost „customizat” cu diamante, metodă des întâlnită. Este, de altfel, și unul dintre modelele preferate de bijutieri.   Singurul model masculin făcut de AP făcut în fabricile elvețiene cu diamante integral este Ref. 26473BC.ZZ.8043BC.01 . Sunt folosite 484 de diamante tăiate în formă de baghetă, iar prețul este uluitor: peste un milion de euro!

Preț: 60.000 – 100.000 de euro

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph Camouflage

Având în vedere că este o colecție limitată, ceasul pe care Alex Bodi îl poartă devine mai scump pe piața second-hand. Ediție limitată la 500 de bucăți.

Preț: 46.000 de euro

Patek Philippe-ul lui Alex Bodi și-a crescut valoarea de șase ori!

PATEK PHILIPPE a fost fondat în anul 1839, de către Antoni Patek, Franciszek Czapek și Adrien Philippe. Sediul manufacturii este în Elveția, la Plan-les-Outes, Geneva. PP este unul dintre cele mai căutate branduri de ceasuri din lume, iar cererea foarte mare face ca orice model care iese pe porțile fabricii să coste mai mult pe piața de second hand. Unul dintre cele mai căutate modele PP este Nautilus.

Patek Philippe Nautilus 5990/1A

Acest ceas este construit din oțel și are mai multe complicații printre care două fusuri orare, indicație zi/noapte pentru ora locală, dată și contor pentru 60 de minute. Patek Philippe-ul lui Alex Bodi și-a crescut valoarea de șase ori pe piața de rebuy!
Preț: 44.800 euro. Second hand costă între 100.000 de euro și 245.000 de euro

Îi plac Hublot-urile negre!

HUBLOT este un brand de ceasuri relativ nou, care nu se bazează pe o tradiție de peste o sută de ani, așa cum fac majoritatea marilor producători. Cu toate acestea, brandul și-a făcut repede loc la masa marilor artizani ceasornicari și a câștigat respectul specialiștilor.

Hublot a fost înființat în 1980 de Carlo Crocco și are acum sediul în Elveția la Nyon. Cel mai cunoscut model al brandului este Big Bang.

Hublot spirit of big bang titanium jewellery

Este construit din titanium polișat și are 166 de diamante. Modelul acesta este unul mecanic cu armare manuală și are o rezervă de 50 de ore.

Preț: 74.400 de euro

Hublot Spirit of Big Bang All Black

Este primul model scos vreodată de Hublot în culoare integral negru. Modelul a fost lansat în 2015 și are un mecanism construit de Hublot în colaborare cu Zenith. Avea să fie conceput într-o serie limitată de doar 500 de bucăți.

Preț: 18.500 de euro

Alex Bodi e fanul Rusiei sau doar al edițiilor limitate în 25 de bucăți?

CVSTOS este o altă companie producătoare de ceasuri, în genul lui Hublot. Nu are tradiție mare, fiind înființată în 2005 de Sassoun Sirmakes și Antonio Terranova. Interesant este că Sassoun Sirmakes este fiul lui Vartan Sirmakes, patron și membru în bordul executiv al grupului Frank Muller.

Ceasurile Cvstos se bazează pe combinarea noilor metode avangardiste de creație cu cele tradiționale elvețiene. Se folosesc foarte multe materiale moderne cum ar fi titaniumul, palladiumul sau cauciucul.

Cvstos Challenge World Coat of Arms Double Eagle Ceramic and Rose Gold Chronograph (ediție limitată la 25 de bucăți)

Modelul este dedicat Rusiei. Pe cadranul ceasului tronează stema Rusiei imperială cu vulturul bicefal, numit Gules. În partea de jos se găsește inscripționat ”Proud to be Russian”, adică ”mândru să fiu rus”.

Preț: 21.000 de euro

Ce ceas Richard Mille are Alex Bodi

RICHARD MILLE este cel mai în vogă brand de ceasuri de lux în acest moment. Cu toate că folosește foarte rar metale prețioase, brandul este printre cele mai scumpe și preferat de oamenii cu bani la nivel mondial. Compania a fost înființată în 2001 de către Dominique Guenat și Richard Mille. Are sediul în Les Breuleux, Elveția.

Richard Mille RM 011 “yellow storm” automatic flyback chronograph

Ceasul pe care Alex Bodi îl poartă a fost lansat în 2014, special pentru buticurile Richard Mille din America de Nord și de Sud. Modelul este limitat la 50 de bucăți.

La acea vreme, a fost primul model construit de Richard Mille dintr-un carbon special numit NTPT Carbon, care este format din trei straturi diferite. Acesta tip de carbon este mult mai ușor decât cel convențional, astfel că ceasurile Richard Mille sunt cele mai ușoare din lume. Este, de fapt, una dintre calitățile care au făcut brandul celebru.

Preț: 190.000 de euro

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: