Vedete România

Bărbatul omorât de roata care s-a desprins de camion era bulibaşa romilor tradiţionali din Vrancea

Marcel Codreanu se afla pe terasa unui motel din oraşul Mărăşeşti când a fost lovit violent de roata camionului aflat în mers, care era plin cu balast.

Bărbatul care a murit vineri dimineaţă, după ce a fost lovit de roata unui autocamion aflat în mers este Marcel Codreanu, liderul romilor tradiţionali din Vrancea.

Acesta se afla pe terasa unui motel aflat pe E85 şi moartea sa poate fi considerată un teribil ghinoin, având în vedere că acea roată desprinsă după ce s-au rupt toate prezoanele maşinii a străbătut mai bine de 100 de metri pe cel mai circulat drum din Moldova, a urcat mai multe scări ale motelului şi l-a lovit cu putere pe bărbat, relatează Adevărul. 

"A  fost un om şi un Bulibasa care a ţinut la comunitatea pe care a reprezentat-o şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii tradiţionale. Dumnezeu să-l odihnească în pace", a transmis Toader Constantin, consilier judeţean şi preşedintele Partidei romilor Pro Europa Vrancea.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

"Conform primelor date, din cauza unei defecţiuni tehnice, una dintre roţile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 - E85, s-ar fi desprins şi ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, care se afla în imediata apropiere a părţii carosabile. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", potrivit IPL Vrancea.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete România:

Citește și: