Cancan

Au „pus-o” în sălile de clasă, în mașină și pe scara școlii/O profesoară de 24 de ani a corupt sexual un elev de 14 ani

O profesoară de geografie în vârstă de 24 de ani din Australia a corupt un elev de doar 14 ani pentru a întreține relații sexuale în sălile de clasă, în mașină și pe scara școlii, bombardându-l cu mesaje disperate.

Potrivit Daily Mail, este vorba despre Monica Elizabeth Young, în vârstă de 24 de ani, care - la proces - a pledat vinovată la trei acuzații de relații sexuale agravante cu un minor, după ce mătușa și vărul băiatului au văzut-o cu elevul în mașina ei și au alertat autoritățile.

Young l-a ”agățat” pe băiat pe Instagram, după care conversațiile lor s-au mutat la Snapchat, unde ea i-a cerut să-i trimită poze cu el - făcând astfel schimb de ”fotografii îndrăznețe”, potrivit instanței de judecată din New South Wales.

De asemenea, ea l-a apelat pe băiat pe FaceTime - în condițiile în care ea era profesoara lui de geografie, științe și educație fizică de șase ori pe săptămână. Young a apelat la Facetime după închiderea școlii la începutul anului 2020, din cauza Covid.

Cei doi s-au întâlnit din nou când școala s-a deschis, șase săptămâni mai târziu, la mijlocul lunii mai, iar comunicarea lor online s-a transformat într-una fizică până în iunie.

Relațiile au durat două săptămâni, iar profesoara i-a oferit băiatului un sex oral drept ”cadou, de adio”, în ultima zi de școală. Young l-a manipulat pe adolescent, asaltându-l cu mesaje text, prin care îl implora pentru sex.

Tot ea l-a rugat să o îmbrățișeze la școală în fața altor elevi, după care l-a batjocorit, spunând că „nu are sânge în instalație”.

Tupeul era o tactică frecventă a profesoarei, ca să-l convingă pe băiat să întrețină acte sexuale: „Este periculos dacă suntem prinși, dar dacă o facem, o să merite”, spunea ea în mesaje.

Între 24 iunie și 6 iulie 2020, perechea a întreținut relații sexuale de mai multe ori, inclusiv la școală, dar și în mașina ei sau într-un parc din apropiere. Iar cea mai mare infracțiune a avut loc în clasele școlii.

Relațiile s-au încheiat doar când mătușa și vărul băiatului l-au văzut urcând în mașina profesoarei Young. Ea ar putea fi condamnată până la 12 ani de închisoare pentru aceste infracțiuni.

Joi, instanța a aflat că profesoara Young a fost abuzată sexual în copilărie de un elev de aceeași vârstă ca și victima ei, iar avocatul a susținut că ar putea exista o legătură subconștientă între propria traumă și victimă.

Ea a declarat cu ochii în lacrimi în fața instanței că „regretă” și a implorat să fie iertată.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: