Cancan

Așa o arăta și-n realitate?

“Pe timp de vară întineresc. Și devin mai inteligentă”, a scris Tania Budi, pe contul de Instagram. Vedeta, care în februarie a împlinit 54 de ani, a postat și două selfie-uri, iar fanii nu au mai contenit cu laudele la vederea lor. 

“Cea mai frumoasă femeie!”, “Frumusețe!”, “Magnifică!”, “Întotdeauna strălucitoare”, sunt câteva mesaje postate de urmăritorii Taniei. 

De curând, blondina le-a aratăt și ce silueta fără cusur are la plajă. Într-un interviu pentru Fanatik, Tania Budi a declarat și care este secretul “tinereții” sale. 

“Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală. Trebuie să ai grijă și de ce citești, de ce urmărești, la ce te uiți. Mie îmi plac, de exemplu, filmele bune, cu scenariu, cu dialoguri. Cărțile, la fel… (…) Multă lume întreabă la ce le este bună matematica, că nu folosește, că e inutilă… Dar cum îți antrenezi bicepsul, așa îți antrenezi și creierul. E doar alt mușchi. Și cum să îl antrenezi? Cu citit, cu matematică. Eu mi-am antrenat creierul și de aceea sunt bine, am emoții să le exprim”, a declarat Tania potrivit sursei menționate mai sus. 

Fotografii: Instagram

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: