Cancan

Andreea Pirui, fostă concurentă la “Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

Andreea Pirui, care a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la postul de televiziune Kanal D, are probleme cu legea. Aceasta a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Andreea Pirui ar fi fumat iarbă. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

Andreea Pirui a fost concurentă în cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Vineri seara, Andreea Pirui a fost oprită de polițiști în trafic, pe o stradă din Zalău. Aceasta a fost oprită de un echipaj din cadrul IPJ Sălaj, pentru un control de rutină.

La testarea cu aparatul Drugtest, Andreea Pirui a fost depistată pozitiv la THC, transmite Monitorul de Sălaj. Fosta concurentă de la Kanal D ar fi fumat iarbă, după cum menționează sursa citată și s-a ales cu dosar penal. Consumul de droguri este interzis prin lege și se pedepsește cu amendă sau cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Andreea Pirui, fostă concurentă la “Puterea Dragostei”, prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Ce a transmis poliția

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

„În această seară, la ora 20:15, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic o tânără, de 33 de ani, din Zalău, sub influența substanțelor psihoactive. Fapta s-a petrecut pe Bulevardul Mihai Viteazu, din Zalău, în zona centrală. Testul cu aparatul Drugtest a fost pozitiv la THC. Conducătoarei auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente”, se arată într-un comunicat transmis IPJ Sălaj.

Vizualizări: 430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: