Vedete internațional

Anchetă în Italia după ce cățelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare

Procuratura din Tempio deschide o anchetă față de persoane necunoscute cu privire la moartea câinelui tenorului Andrea Bocelli, Pallina, care s-a înecat în august în mare. Pallina s-a înecat în 21 august anul trecut în apele dintre Arzachena și Golfo Aranci, în Sardinia, în timpul unei excursii cu barca, scrie Mediafax care citează agenția italiană Ansa.

După câteva zile de căutări, familia tenorului a dat vestea morții cățelului, care pentru vedeta mondială a muzicii italiene a fost parte integrantă a familiei: „A stat alături de noi cu grația și fragilitatea ei aparentă, oferindu-ne atât de multă afecțiune și prezența ei caldă, tăcută, inteligentă. Dar nu plănuiam să o pierdem atât de curând".

La aflarea veștii, Lorenzo Croce, președintele Asociației Italiene pentru Protecția Animalelor și Mediului, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute pentru abandon de animale și neglijență.

În plângere, Lorenzo Croce i-a menționat în mod explicit pe Andrea Bocelli și pe soția sa Veronica Berti „ca oameni care pot reconstrui în detaliu cele întâmplate pe barcă și posibilele motive pentru care câinele a fost lăsat singur, ceea ce a dus la căderea acestuia în mare și înec”.

Epilogul a venit joi.

Procuratura din Tempio vrea să afle exact ce s-a întâmplat și a deschis un dosar față de persoane necunoscute.

 

Vizualizări: 475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete internațional:

Citește și: