Cancan

Alcov news/„Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”/Bianca Drăgușanu, primele declarații după împăcarea cu prostul lui Bădălău

Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații la Xtra Night Show, după marea împăcare cu Gabi Bădălău, de ieri seară, la o zi de la anunțul despărțirii. Vedeta îl numește deja viitorul soț și se pare că lucrurile continuă să evolueze între ei.

bianca dragusanu in masina, ea cu gabi badalau surprinsi de paparazzi

captura foto/spynews

Bianca Drăgușanu, primele declarații la Xtra Night Show, după împăcarea cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a spus la Xtra Night ce se întâmplă în aceste momente între ea și Gabi Bădălău, asta după ce joi seară au fost surprinși de paparazzii  Spynews.ro împreună, deși fiul de milionar anunța cu câteva ore înainte despărțirea.   Întrebată de reporterul emisiunii dacă a ieșit la restaurant cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a ținut să precizeze că da, dar a adăugat că e viitorul ei soț.

”Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă”, a spus ea la Xtra Night Show

Totodată, vedeta a fost întrebată și ce se întâmplă cu comunicatul pe care Gabi Bădălău l-a făcut publicat la Antena Stars, atunci când a anunțat despărțirea. Ea a corectat acest lucru și a ținut să mărturisească ”cred că îl va retrage”.

Bianca Drăgușanu a dat de înțeles și chiar a mărturisit că e încă supărată, probabil pe situația pe care Gabi Bădălău a creat-o prin anunțul despărțirii, și a precizat că nu e ea în măsură să vorbească despre acest lucru, și altcineva ar trebui să facă asta.

”Nu am nimic de comentat și dacă e cineva care să lămurească ceva nu sunt eu aceeea. Eu sunt încă supărată, nu pot să mă pronunț”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a spus că îl iubește

O relație mai complicată ca a lor n-a mai fost de pe vremea când Bianca Drăgușanu era împreună cu Alex Bodi, dar lucrurile între ea și Gabi Bădălău sunt asemănătoare din toate punctele de vedere.

Despărțiri... împăcări, iar ele continuă sub aceeași formă. Bianca Drăgușanu a fost întrebată dacă îl iubește pe Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a venit cu răspunsul imediat: ”Da, mult”! SURSA: Spynews.ro

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: