Cancan

„Nu poate să cânte nimic”/Minodora, la cuțite cu Bianca Rus

Sătulă să fie criticată de Bianca Rus, care zice despre ea că nu știe să se îmbrace, Minodora i-a sărit cântăreței „la gât”, în cadrul unei emisiuni TV.

Concret, Minodora a afirmat despre colega sa de breaslă că nu are voce și indiferent de ce ar face, nu va ajunge niciodată o profesionistă adevărată.

„Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane.

Am fost sunată acum 10 ani și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta.

 Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte”, a spus Minodora la ProTV.

Nu a fost înzestrată din naștere

Minodora și-a argumentat afirmațiile susținând că Bianca Rus nu s-ar fi născut cu talentul muzical pe care susține Bianca Rus că îl are.

 „Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun, și mă pricep să cânt, pentru că am studiat, și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce.

Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora. Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e”, a mai spus artista, conform Cancan.ro.

Vizualizări: 485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Cancan:

Citește și: